onsdag 26 oktober 2011

IKEA

Som jag har berättat innan har Sammie inte koll på vad sovmorron är. Han är jättepigg vid 5-5.30. Idag blev de att vi gick ut redan vid 6.30. Men men, de gick bra de oxå. Fast va jättetrött när vi kom hem så sov nästan till 11 då.
Va på 11 å fick nada. Idag va ja ensam där. Gick bättre å slappna av då. När ja kom hem tog ja en promenad me Sammie sen va de dags å åka till IKEA. Boendet hade en resa dit. Vi va bara två boende och två personal men de va trevligt ändå. De andra började me å äta så jag gick ensam. Hitta mycket fint. Bla köpte ja en röd matta som ja ska ha till jul. ja gillar å julpynta och vill gärna ha nårra gardiner med rött men de är inte så snyggt till min lila matta så va därför ja köpte en till. Köpe bestick, tallrikar, assietter, ljus, en taklampa, en massa filtar, gosedjur till Sammie och lite annat smått å gott. Två filtar va röda, en vit och en blå. En röd ska ja ha till jul och resten ska ja sy barnkläder av. Tänkte sy tomtekläder av den röda å vita =)
När vi kom hem kändes de asjobbigt me tanken att ja skulle packa upp allt men de gick bra. Har vatt ute en runda me Sammie nu i spöregn. Nu ligger han blöt och go och halvsover i min säng. =P
Ska titta på arga snickaren vid 20 och sen blir de nog nån film tror ja.

Ha en skön kväll alla! =)

/ Sandra

0 kommentarer: