fredag 21 oktober 2011

Bakat

Idag va jag jättepigg redan vid 7 så ja gick upp då och började klippa ut motiv till julkort. Kändes bra. Somna efter nån timme och vakna av att Mats kom och sa att vi skulle gå till apoteket. Va riktigt trött när han kom. Tänkte typ att ja skulle gå åt ett håll men gick åt motsatt. Vi kom iaf iväg och när jag kom hem upptäckte jag att ja glömde ta med receptet på xerodent. Men men tar de en annan gång. Fortsatte klippa ut motiv och sen va de dags för ledsagning med personalen. Idag ville jag baka. De hade inte alla ingredienser så Carolin skicka iväg Mats å handla. Under tiden spela vi 4 i rad. Ja vann alla gånger utom en då det blev oavgjort ;P När vi hade bakat en sats gjorde vi en till för att de gick så snabbt. Kakorna blev goda tyckte de andra så de va ju kul =)
Fick reda på en rolig grej hihi ;)
Sitter å väntar på att Maria ska komma nu. Vi ska nog titta lite på nån serie på tv. Ikväll är de Idol. Ska ha de på medan ja virkar. Håller på me ett golfklubbeskydd åt pappa. Han har beställt ett får haha =P Köpte grova stickor på netto för lite sen. Är sugen på å sticka en mössa med häng där bak i grovt garn. Får väl se hur de blir med det. Har mycket å göra nu. Julkort och sy barnkläder till café Spikets barnloppis 5/11. Iof är de två veckor kvar men de går snabbt dit så försöker för en gångs skull va ute i god tid. Kom på att ja ska ha en bössa där folk kan lägga extra pengar, växel å sånt i.

Fick brev från Maria Thunander idag, tumördoktor. Hon skrev att blodvärde, saltbalans och sköldkörtelhormon låg hyfsat denna gången. Hyfsat...Va menar hon då? Är lättare när hon skriver bra el dåligt el rent ut sagt katastrofalt, du måste läggas in bums. Men hyfsat, då vet man ju inte vilka prover som är bra å vilka som är lite mindre bra. Ska be AL el nån på va skriva ut provsvaren åt mig så ja får se dem själv...Har inte vetat att sköldkörtelhormonen har krånglat speciellt mycket innan. Vet att de hänt nån gång men de har inte vatt så pass så att ja satt mig in i hur tumören påverkar det riktigt. Får kanske ta en titt i fysiologiboken ikväll =P
Ha en skön helg!
/ Sandra

0 kommentarer: