måndag 18 juni 2012

Saknar Sammie

Lörda 16/6
Idag sov Sammie rätt länge. Vi va inte ute förrän 7.30. När vi kom hem fortsatte ja sy på bodyn till Loke. Pilligt me kantbanden. När ja å Sammie skulle gå ut på eftermiddagspromenaden spöregna de. Verkligen spöregn asså. Blev som en dränkt katt. Va inom hos personalen när ja kom hem å Lena skratta åt mig. Ja undra om ja fick krama henne =P Torkade Sammie innan han gick in i lägenheten oxå la ja en handduk som han kunde torka sig på på golvet för han brukar vilja göra de. Men han tyckte att mattan va bättre å torka sig på...Han hann precis torka tills kvällspromenaden. De va fint väder när vi gick men när vi hade en liten bit kvar så spöregna de igen. Å bara för att Sammie inte fick ligga i soffan när han va blöt så gjorde han inget annat än att försöka smyga upp. Så gör han aldrig annars. Men tillslut gav ja mig...

Sönda 17/6
Idag vakna Sammie jättetidigt. Vi va ute å gick 6.15...Vid 10 åkte ja å Lina till Lagan. De va nån loppis där men de hade bara en massa skit. Vi va där i typ 10min sen gick vi. Lina gav förslag på att vi skulle åka till Annas kuriosa i Kånna men de blev loppisen på gamla torg ist. Trodde inte de va öppet pga vädret men de va de. Köpte ett julpussel där. Sen åkte vi till x-price. När ja kom hem sydde klart en tröja, en mössa och en dregglis till Loke. Sen sydde ja en tröja till migsjälv. Ja; Josefin å Lena beställde tyg så vi kunde göra tröjor till oss. Orange me vita flodhästar på ;) Tröjan blev fin å jätteskön =) Sen kom mamma å pappa på kvällen. De skulle hämta Sammie. De stanna en stund å prata lite. Åt melon å jordgubbar. Kändes inte bra när de åkte hem. De känns så tomt på nåt vis. Å ja saknar Sammie redan.

Idag månd 18/6
Va på snicken idag på fm. Första timmen satt ja å pilla me stämpelmotiv vid datorn å resten av tiden färglade ja dem. Maria kom oxå. Kul å se henne igen, va ett tag sen...Inger ringde å undra hur de va me mig. Hon undra om ja ville åka ut till henne imån. Ville de jättegärna. Hon har en katt som inte är så gammal =) Va på maxi å handla sen. När ja kom hem så somna ja till på balkongen. Vakna me ett jätteryck. Josefin kom in me min medicin. Hon tyckte ja såg lite nere ut å undra om nåt va jobbigt. Berätta va som hände i fredes inne hos L. Hon sa att de verkligen inte va ok å göra så å att de va jätteviktigt att ja berättade sånna saker. Hon skulle prata me Lars om de å sen skulle de komma in till mig igen. De sa att de L gjort va väldigt fel och att man verkligen inte får göra så. De undra varför ja inte sagt nåt innan. Sa att ja skämdes...De sa att de absolut inte va mitt fel å de undrade om ja ville att de skulle prata me L. Ville inte de. Ville bara låta de va. De gick me på de om ja lova att säg till om de hände igen el om ja mådde mer dåligt av de. Somna i soffan när de gått. Vakna av att Lars knacka på dörren. Han sa att han tänkte gå in å prata me L för att han som man inte kunde låta nån göra så mot en tjej. Blev inte så glad. Men Lars kom inom sen igen å sa att de hade gått bra å prata me L så de kändes bättre då. Började städa sen. Va på tiden, va ett tag sen nu. Tycker inte de har vatt lönt när Sammie har vatt här. Lena kom in me pengar för tyget. Hon kunde inte fatta att L gjort så å sa att de va väldigt fel. Trodde inte de skulle göra en så stor grej av de men de såg tydligen allvarligt på de...Lena tyckte min tröja va fin. Josefin kom in me pengar för tyget å kläderna till Loke. Sen har ja bara sovit. Ska träna sen. Är inte jättemotiverad för de regnar ute, blir så blöt på vägen dit oxå har ja tvätt ikväll oxå. Men ja har inte tränat på ett tag nu å ja måste verkligen börja ta tag i de igen för har gått upp mycket i vikt igen. Bara för de jäkla medicinernas skull! Ja avskyr dem!
Saknar Sammie jättemycket! Hade ingen som väckte mig idag å ingen som snodde soffan å sängen igårkväll. De är alltid lika jobbigt när han åker hem. Han är bra för mig. Idag har ja mest sovit men hade ja haft Sammie så hade ja vatt tvungen å gå ut minst 3ggr/dag. Ja har inte den självdiciplinen just nu så ja gör de fast han inte är här. Men blir nog att ja tränar ikväll ist.

/ Sandra

0 kommentarer: