torsdag 3 november 2011

Bara bra

I måndes va de äntligen dags för föreläsning med Mia Thörnblom i Halmstad. Jag å Cilla åkte direkt efter gruppträffen. Hade en mysig stund i bilen. Allt kändes bra men när vi kom fram va de lite jobbigt med allt folk. Följde efter Cilla hela tiden och sa inte så mycket. Mimas scrapbooking hade ett bord som ja va å titta på. Fanns mycket fint.
Föreläsningen började med att man skulle de den till höger och sen till vänster om sig ryggmassage. Första tanken va "åh nej!" men jag satt mellan Cilla och Maria så det kändes helt ok då. Hade vatt skillnad om jag suttit brevid nån jag inte kände. Föreläsningen va riktigt riktigt bra. Skratta så man låg dubbel flera gånger. Mycket av det hon sa har Cilla tatt upp på gruppträffarna. Efter halva tiden kände jag att jag började må riktigt illa och förstod inte varför. Höll på att klökas flera gånger. Föreläsningen varade ca 1,5h men hade lätt kunnat sitta kvar där lika länge till. Jag skulle åka med Maria, Malin och Elaine hem så innan vi åkte så fick ja mina sista mediciner av Cilla. Hon va snäll å hade hand om dem. Mådde väldigt illa i bilen. Försökte titta framåt hela tiden och tänka på nåt bra men de höll inte. De stod en goodiebag på varje stol på föreläsningen. Vet inte va de va i den för ja fick ta till den illa kvickt å spy i den. SÅ pinsamt, trodde ja skulle dö!!! Maria stannade så ja kunde gå ut. Efter ja kräkts kändes de mycket bättre me illamåendet. Kunde prata lite mer då. Men sen kom de tillbaks. Kräktes igen så vi fick stanna en gång till. Ville bara dö. Tyckte de va så himla pinsamt! Ville bara att vi skulle komma hem. De va en lättnad när vi kom till bron vid Ljungbyporten men då spydde ja en gång till. Så aspinsamt å förargligt! Vi stanna på industriområdet och när ja stod å klöktes i påsen kom de ut en kille från en bil som oxå stannat. Han hade en ask tabletter i handen och frågade om ja ville ha piller. "Försvinn!!" sa Elaine. Sen kom de fram att de va åksjukepiller. Killen va dansk å visste väl inte va han skulle säg. Men de sto Noskapin på asken å de är mot rethosta...
Maria fråga om hon skulle köra hem mig så ja slapp cykla från TC men de behövdes inte. Bad om ursäkt flera gånger för allt ja förstörde när ja kräkte å sa att ja tyckte de va jättepinsamt. Sen kräktes ja en gång till när ja cykla hem. Va helt slut när ja kom hem o ville bara lägga mig. Fick ett sms av Cilla. Maria hade sagt att ja kräkts så hon undra hur de va. Gulligt av henne. Sen börja ja kräkas ännu mer. Sammanlagt 10ggr blev de. Va jätterädd att de inte skulle gå över å att ja skulle bli inlagd för å få dropp för att ja tappat för mycket vätska och få kortison iv. Om ja tex kräks mycket måste ja få kortison iv och dropp för att upprätthålla vätskebalansen för tumörens skull. Somna inte förrän 2 å vakna vid 4 igen. Kunde inte somna om så ja gick upp å sydde ett gäng mössor.

Citat från föreläsningen "...chips, de är ju väldigt lättlagat..."

Onsd
Äntligen dags för Ullared! =) Åkte hemifrån på morronen. Som tur va de inte så mycket folk så de va ingen kö in. Hitta jättemycket fint. Bla en alligator (som man hackar saker med), gåstavar, lite julklappar å presenter, vattenskål, reflexväst, gosedjur å borstar till Sammie, gardiner, dra på lakan, lite pysselsaker och massa kläder. Köpte lite som ja kan ha redan nu men mest saker som ja kommer växa i så småning om när ja gått ner mer i vikt. När vi kom hem stack ja till TC på afrodans. De bästa va att ja klara en hel dag i Ullared å afrodans (man är barfota där) på 4 alvedon! Kortisonsprutan har verkligen hjälpt optimalt, annars brukar ja inte ens bli hjälpt av oxynormen.
Träffa Cilla på TC. Hon va där å jobba. Fick armbandet som jag ska göra en ring av.
På kvällen va ja lite orolig. Vet inte riktigt varför men kan nog va saknaden av Hanna. Carolin tyckte att ja skulle ta en xanor så de gjorde ja å sen satt ja å spela 4 i rad me Nadja som är praktikant här. Ja vann ;)

Idag, torsd
Va riktigt seg idag på morronen. Ville bara somna om. Men skulle träffa min nya ledsaga Lina vid 10 så fick upp å hoppa iaf. Vi skulle träffas på Roddys. Satt där i 1h å prata å sen tog vi en långpromenad på lika lång tid. Lina va verkligen jättemysig, ser fram emot att lära känna henne mer. Vi bestämde att vi ska åka till Pysselmakaren i Växjö på freda i nästa vecka =) Har velat åka dit hur länge som helst nu men de har inte blitt av. Vi hade många gemensamma intressen oxå. Närmare jul så ska vi baka pepparkakor, göra julkort och göra julfint å dricka glögg å äta lussebullar. Ser fram emot de jättemycket. De känns verkligen att de kommer funka jättebra tillsammans med henne.
Efter ja träffat Lina va ja på banken. De hjälpte mig å avsluta ett konto hos Länsförsäkringar och flytta över pengarna till dem ist så ja kan komma åt dem. Sen kom Natta å sa att vi skulle gå till apoteket å lösa ut alvedon. Satt å väntade 30min å när de väl va min tur så låg systemet för dosrecept nere så de va bara å traska hem igen...Men fick en mysig stund me Natta iaf.
Satt å pilla lite me datorn innan Inger kom. Vi hade en mysig pratstund som vanligt. När hon gått städade ja å sen va ja på zumba. Efter de har de bara vatt slappa i soffan som gällt =)
Imån ska ja å Maria till Puttes grav å tända ljus. I övrigt får de bli en sydag å förberedande inför cafe Spikets barnloppis som är på lörda 5/11 kl 10-14.

Ha de så bra!
/ Sandra

0 kommentarer: