måndag 7 november 2011

Pass

Somna om när ja fått morronmedicinen å vakna av ett stort astmaanfall som inte ville gå över. Kom på att ja skulle vatt på snicken på keramik så ringde dit å sa varför ja inte kommit. Bestämde att vi skulle skjuta på keramiken till nästa vecka ist å att ja skulle vila denna veckan. Somna om igen i soffan å vakna 13.30. Fick brått me å göra mig i ordning sen. Skulle träffa Cilla på polisstationen kl 14. Hon skulle hjälpa mig å fixa nytt pass. 14.20 undra ja va Cilla tatt vägen. Läste smset från henne igen å såg att vi inte skulle ses förrän 14.40, hade missat de, halvsov när ja svarade henne. Gick en runda på stan och titta lite i affärerna innan ja gick upp till stationen igen. Va rätt orolig när vi gick in men tror ja lyckades se hyfsat lugn ut ändå. Xanoren gjorde väl sitt oxå. Tyckte ja såg dum ut på kortet men Cilla tyckte de blev bra. När ja skulle betala så va de inte tillräckligt me pengar på mitt kort. Trodde att man skulle betala när man hämta ut de...Aspinsamt iaf. Cilla va snäll så ja fick låna pengar av henne. Men hon hade plånboken i bilen så ja va ensam inne på stationen medan hon hämta den. Trodde aldrig att ja skulle klara de men de gick jättebra =)
När passet va klart så hade ja personlig träff med Cilla. Vi gick igenom vad jag hade för mål, va ja behövde göra för att nå målen och lite sånt. Cilla får mig verkligen å tänka annorlunda. Hon undrade lite om min psykos. Berätta om när de blir som värst, när ja tror de brinner och ja ser lågorna, hör oljudet, känner lukten av röken osv. "Men de är ju de vi jobbar me när de gäller målbilden! Att man ska använda alla sinnena för att få fram sin målbild". De hade ja inte ens tänkt på. Om ja kan få fram en storbrand så kanske ja kan få fram min målbild lika tydligt. Förra sommaren gick ja runt på PIVA å undrade vart Charlie var hän. De fanns ingen Charlie på avd, de va bara en hallis. Sa att ja inte va säker på att ja kunde få fram en målbild på samma sätt eftersom de är nåt omedvetet som styr hallisarna. "Men de omedvetna jobbar vi ju med på cdskivan". Just de, de har du ju rätt i =)

Efter mötet me Cilla gick ja på zumba. Idag va där jättemånga, fick knappt plats i salen. Hade glömt hårsnodd hemma så håret va ivägen hela tiden å jösses va de värmer. Va helt svettig på hela halsen.

Ja ritade ett mönster till en kjol. Mönstret va anpassat efter en gardin som ja köpte för längesen. Den va randig i två olika grå nyanser. Längden på ränderna fick bestämma på storleken på kjolen så visste inte vilken storlek de va men gissade på 92 el 98. Frågade om Cilla ville testa den på Maja. Fick en bild på världens sötaste lilla busunge i kjolen när ja kom hem från zumban. Hon va jättefin i kjolen och hon hade sagt "åh vad tjusigt" när hon fått på den =) Maja sötnos
Annars har ja bara slappat ikväll. Tittat på förra avsnittet av Den som dräper och nu ska ja titta på julkalendern Håkanbråkan =)

Ha en fortsatt härlig kväll!
/ Sandra

0 kommentarer: