söndag 27 november 2011

Första advent

Idag har vatt en jättebra dag. Sammie fick ett paket på morronen. En mjukisboll. Han blev jätteglad. Sen gjorde ja å pappa en julbock i granris å efter de så åkte ja hem me bussen. Träffa på Annika å Johanna när ja gick hem. De sa att julskyltningen va inställd pga stormen de varnat för. De va första gången de hände på 40år. När ja kom hem så kom Lina å Rufus efter en liten stund. Vi började me å värma glögg och sticka nejlikor i apelsiner. Sen började vi på att göra pepparkakshuset som vi bestämt att vi skulle göra. Vi kom inte så långt. 1a plåten brände vi så mycket att brandlarmet gick igång. De är direktkopplat till brandkåren så fast ja sprang in till personalen å sa att de inte brann så kom brandmännen ändå. De stängde av larmet å hjälpte oss vädra ut. De undrade om de verkligen va pepparkaksdeg å inte backelit. Men den ena av dem såg himla bra ut iaf ;) När de åkt så prata ja å Lina lite å titta på 2 avsnitt av Håkanbråkan. Efter hon åkt har ja bara tatt de lugnt. Har tittat på Gustafsson 3tr snart är de Beck. Kanske blir nåt mer avsnitt av Håkanbråkan oxå.

Hela helgen har vatt toppen toppen. I fredes så va ja först på teckenspråket. Fick inte tebax provet men ska få de på torsda. Sen börja ja göra lite adventsfint. Mamma å pappa kom å hjälpte mig på em. Fick SÅ fint! Är så himla tacksam att de hjälper mig så mycket! Hade tatt 1v för mig å få de så fint om ja skulle gjort allt ensam. Har en ny röd matta, fått upp mitt stjärndraperi, nya gardiner, fått upp trollhasselgrenen som ja fick av Lina mm. Är verkligen supernöjd! Sen begav vi oss till Markaryd. Hade premiär på halvfart den dan så ja åt tacos när vi kom hem. Smaka underbart! På kvällen titta vi på idol.

Lörd
Ja å mamma bakade pepparkakor och lussebullar på morronen å sen åkte vi på julmarknad i Hannabad. De va lite hantverk där på en gård. Mysigt. Sen åkte vi till mormor och morfar och gav dem lite av de vi bakat. Blev riktigt kortisontrött där å satt å halvsov. Grr...När vi vatt där en stund åkte vi till farmor. Hon fick oxå lite av de vi bakat. Där höll ja mig vaken iaf. Va roligt att se att hon va så pigg. Sen skjutsade mamma mig till Ohlssons. Skulle hjälpa Catarina med lite grejor på datorn. Satt där me de i 1,5h å sen skjutsa hon hem mig. Åt lax som pappa fiskat när ja kom hem. Mums! Sen kom Ida å Conny å drack glögg. Efter en stund åkte ja å Ida hem till henne å titta på Pettson och tomtemaskinen å bada jacuzzi. Så himla mysigt!


Va verkligen en toppenhelg!
Önskar er alla en fortsatt mysig advent!
/ Sandra

0 kommentarer: