söndag 6 november 2011

Tankar till de i Himlen

I fredes va ja å Maria och tände ljus på Puttes grav. Vi satte dit en lykta och ett glittrigt ljus som va format som ett hjärta. Igår tände jag ljus hemma för Anna och Hanna oxå. Hade velat va tända ett vid Hannas grav nere i Malmö oxå men de gick inte.
På kvällen va ja hos faster på pizzakväll. Fast ja hade me mig gourmetmat ;) Farmor va där oxå. Kul å träffa henne de va ett tag sen nu.

Lörd
Va me på Café Spikets barnloppis. Hade förberett så himla mycket hela natten oxå gick de askasst. Men som mamma sa, de som kom dit va där för att köpa saker för 10-20kr och mitt kostar ju lite mer. De gick inte bra för nån hörde ja, de va väldigt lite folk.
På kvällen va de 30-årsfest hos David. Va himla trevligt. Roligt å träffa hans kompisar. Gick hem 22.30 efter att personalen ringt å sagt att ja skulle ha min medicin. Titta på Tabu och Kritiskt läge när ja kom hem. Blev en till sen kväll.

Idag har ja sytt en kjol. Hade tygbitar över och provade att sy nåt av dem så ja vet inte vilken strl de blev men skulle tippa på strl 98. Blev en volangkjol med en rosett på.
Mormor och morfar kom in på en liten visit. De hade vatt å hälsat på Ella som fått en ny höftled. Va trevligt å träffa dem. Sen va ja å tränade. De skulle va afrodans idag men Sofie va på kurs el nåt så de va zumba me Marlene. Lika kul de =)
Nu ikväll har ja tittat på Gustafsson 3tr och snart är de Beck - mannen utan ansikte.

Har tänkt mycket på de som inte finns med oss längre, va ju alla helgons dag. Ja, mamma å pappa brukar alltid tända ljus på farfars och pappas mormor å morfars gravar och sen går vi å tittar lite på de andra gravarna på kvällen. Är så fint när alla ljusen lyser. Men i år va ja inte hemma då så förra helgen va ja å la ett hjärta på farfars grav. Att man kan känna så mycket för en person som man aldrig träffat. Ja va inte ens påtänkt när han dog.

Ja har en massa julkalendrar som ja vill titta på. Fast vill inte börja för tidigt så man hinner tröttna på julen innan den börjat men har samtidigt så många så ja måste börja snart för annars hinner ja inte innan årets julkalender börjar. Ser fram emot nästa år för då blir de uppföljning av Mysteriet på Greveholm. Den va lätt bäst. Har den, Pelle Svanslös, Pettson och tomtemaskinen, Håkanbråkan, Jul i Kapernaum, Klasses julkalender, Kaspar i Nudådalen och halva Julens hjältar =)

Ha en bra kväll!

/ Sandra

0 kommentarer: