torsdag 14 juli 2011

Peppes i Båstad

I tisdes cyklade ja, mamma, Ida å Catarina in till Båstad. Vi skulle ha tjejkväll å äta pizza på Peppes å kolla in kändisar =) Minns att ja inte tyckte de va långt å cykla dit när ja va liten. 1mil bara. Men då utgick vi från mormor å morfars stuga som ligger 5km närmare så när vi kommit dit så hade vi ju egentligen kommit halvägs om vi utgått från deras stuga. I Hemmeslöv gick ett rådjur över vägen. Vi kom jättenära det! Vi parkerade cyklarna vid hamnens början och gick resten. Låg jättemånga snygga båtar i hamnen. Tragist bara att vissa köper sin populatitet. Jobbar hela året, snålar och sparar så att de kan hyra en fetebåt i 1v. Men men...
När vi kom till Peppes så fick vi vänta en liten stund innan vi fick vårt bord. Mamma träffade på en bekant. När vi fått vårt bord och skulle beställa in dricka blev de problem. Innan vi körde sa ja att ja glömt min plånbok men mamma sa att ja inte behövde den så ja hämtade inte den. När ja skulle beställa in cider så ville tjejen se mitt leg. Sa att ja inte hade nåt å mamma sa att ja va hennes dotter och att ja va över 18. Men personalen hade fått order om att ta leg på alla som såg ut att va under 30år under tennisveckan så de fick bli en cola ist. Ida däremot hade sitt leg me sig och fick beställa vin. Tänkte att va 17 ser ja yngre ut än henne?! Ringe Alle å fråga va han gjorde och om han hade lust att komma med min plånbok och han ville de =)
När vi satt å väntade på våra pizzor så börja de pipa konstigt. Ingen fatta va de va. Sen kom personalen ut å sa att brandlarmet gått å att vi va tvungna att utrymma hela stället. Så de va bara att snällt gå ut. Brandlarmet sa hela tiden "viktigt meddelande. Det brinner nånstans i byggnaden, lämna byggnaden genom närmsta dörr så fort som möjligt". Brandkåren kom och efter en stund fick vi gå in igen. De hade brunnit nånstans i köket. När vi kommit in igen dröjde inte så länge innan Alle kom me min plånbok. Ja trodde att han skulle komma me Rasmus moppe men Rasmus hade övningskört me Helen dit. TACK, jättesnällt av er!!! Tjejen fick se mitt leg å sen fick ja min cider =) Sen kom våra pizzor in. De är asså asgoda! Vi tog "gamla kläder" å "popeye". När vi satt där å åt så kom resledargubben från Sällskapsresan gående i sin banangula kavaj, byxor å en tröja som de sto suntrip på. Riktigt dragen va han =P Innan vi cyklade hem så gick vi en runda inne i Båstad. Fattar inte hur vissa kan gå me 10cm klack på kullersten, för mig är de helt omöjligt...När vi kommit ut ur skogen i Riviera så bara stanna Catarina och ja höll på å cykla rakt in i henne. Hennes mobil ringde, så typiskt henne! Blev en långt bromsspår å mamma å Ida höll på å garva ihjäl sig. När vi kommit lite längre så går nåt litet djur över vägen. Undra om de va en mullvad men de va visst en igelkott..Aja, inte så noga =P Iaf så prata Catarina me Johan å hon skulle fråga om han skulle hemom å hämta sina skor innan han kom ut till stugan. Samtidigt så såg hon igelkotten så de blev ist "ska du hemom å hämta igelkotten"? Johan svarade inte på de..=P Sen när vi fick möte på en lång raksträcka så höll Catarina på å köra ner i diket. Sa till henne att hon borde ha stödhjul el sitta där bak på en tandemcykel och ha en rosa frigolithjälm. Väl hemma så blev Sammie väldigt glad över att slippa va ensam mer. De va kallt i huset så tom ja frös. Ja å mamma satt uppe tills pappa kom sen gick ja å la mig. Frös jättemycket men somna tillslut.

/ Sandra

0 kommentarer: